MENÜ

 

Kedvezmény klubtagoknak

Vásárlási feltételek

Moksa Elixír adagolása

 

 Kedves Klubtársaim!

 

A Moksa Elixír egy olyan információs készítmény, amely segít abban, hogy az alapoknál rendbe tegye a szervezetben lévő blokkokat, problémákat, elakadásokat.

Brandon Bays Jelenlét című könyvéből egy mondattal szeretném megértetni, hogy a betegségeink 95 %-a a lélekből indul ki, és hogyha különböző érzelmi problémáink vannak, azok hogyan hatnak fizikai szinten a testünkre.

 

„Ha egy erős érzelmet, traumát, fájdalmas emléket elnyomunk, letuszkoljuk, elfojtjuk, a szőnyeg alá söpörjük, kémiai anyagok mérhető mennyisége szabadul fel a testben, amelyek blokkolni tudják az egyes sejt receptorokat. Ez a bezáródás megakadályozza a sejt természetes kommunikációját a többi sejttel, és ha ezt a bizonyos érzelmi problémát, vagy sejtemléket hosszabb időn keresztül elraktározódva hagyjuk a testünkben, a sejtjeinkben, a sejt receptorok zárva maradnak, és megbetegítik a test adott területét.”

  

A Moksa Elixír abban tud segíteni, hogy ezeket a régi elnyomott sejtemlékeket tudja felszabadítani, és mindig magasabb szintre emeli a szervezet rezgésszintjét, ez által ezeket a régi elnyomott érzelmi traumákat felszabadítja, és hozzájárul ahhoz, hogy harmóniába hozza a szervezetet.

 

A Moksa Elixír egy komplex információs terápiás készítmény.

  

 

Magyar találmány, feltalálói Dr. Márkus István, szülész - nőgyógyász- klinikai onkológus és társa Bencze Ilona homeopata gyógyító.  

 

Az elixír feltalálása, „megalkotása” évekkel ezelőttre nyúlik vissza. Azt vették észre a munkájuk során, hogy hasonló élethelyzetben lévő emberek, hasonló betegségtüneteket produkálnak. Attól függően, hogy ki hogyan éli meg a lelki problémákat, fizikai szinten megjelennek a betegségek.

 

Azoknál a betegeknél, akiknél a hagyományos orvoslással nem tudott István segíteni (főleg meddő nőknél), az Ilona homeopata terápiája, a lelki problémák feltárása után, több mint

50 %-os arányban sikeres volt. Ekkor István is elvégezte a homeopata iskolát, és elkezdtek komolyabban foglalkozni a Bach virág rezgésterápiával, illetve információs terápiával. Összeírtak 21 előforduló élethelyzetet, melyek a leggyakrabban előfordultak a betegeiknél. Ekkor került a Kezükbe Müller Péter fordításában a Ji King – Jóskönyv, Változások könyve, mely az ókori Kína öt szent könyvének egyike, ie. 3000 évvel íródott, s használják a mai napig. Bölcseleti értéke vitathatatlan. Ebben szerepel 64 élethelyzet, és azt tapasztalta István és Ilona, hogy az ő 21 élethelyzetük benne van ebben a 64-ben. Innentől nem volt kérdéses, hogy jó úton haladnak-e, és jött számukra a kellemes felismerés, hogy ennek a 64 élethelyzetnek a lefedő információit ismerik.

Mind a 64 élethelyzetre belerakták az információkat az elixírbe úgy, hogy 20 élethelyzetre, mint például az irigység, az anyaság, az agresszió, az önértékelés, az elfogadás, a félelem, az önbizalomhiány, a féltékenység, a mérték, az emberi felelősség stb. megduplázták a rezgést, hogy még hatásosabb legyen.

Ez a 64 archetipikus élethelyzet nem kötődik történelmi korokhoz, és nem kötődik életkorhoz.

 

Egy olyan különleges készítményt állítottak össze, ami a XXI. századnak egy nagy találmánya lett.

A Moksa Elixír abban segít, hogy mindenki eljusson ahhoz a valódi önmagához, akit nem az egója, a feje irányít, hanem lélek szinten meg tudjuk valósítani önmagunkat, rá találunk arra a valódi önmagunkra, akik valójában, vagyunk.

 

A virágterápiából az információkat, a homeopátiából a potenciálást, az ütve-rázva technikát vették át, és ezt fejlesztették egy magasabb szintre, egy egyedi technológiával, mindennapos fogyasztásra.

 

84 virágszirom esszenciából alakult ki a komplex információs készítmény.

 

A virágok nem csodaszerek, nem ők gyógyítanak meg bennünket. Ők csupán az által, hogy megemelik a rezgésszámunkat, vagyis felemelnek minket a harmonikus rezgésszintre, hozzásegítenek, hogy testünkben ismét beinduljanak az öngyógyító folyamatok, és ez által elmúljanak kínzó érzelmi és testi fájdalmaink.

 

Példa: Képzelj el egy skálát. Az egyik végén van a félelem, a rettegés, a másik végén a bátorság, a túlzott vakmerőség. Vagy az egyik végén az önbizalomhiány, a másik végén a nagyképűség, vagy a szeretet és a féltékenység. Ezen a skálán mind a 64 élethelyzetben tartunk valahol.

A virágok a középpontba visznek minket, harmonizálnak.

 

A virág rezgés terápia azért hatásos minden ember esetében, mert lelkiállapotunknak, karakterünknek, és egyéniségünknek megfelelően specifikus, és személyre szabott terápiában részesülhetünk.

Mindig saját magunkhoz viszonyítva állítja fel újra az elveszített harmóniánkat.

Moksa Elixír az életenergia áramlás akadályait szünteti meg a szervezetben.

A szabályozás legmélyebb szintjén hat, a probléma gyökeréig nyúl le, így állítja be az egyensúlyt.

Ami miatt világszenzáció ez a termék, hogy nem a tünetet kezeli, hanem az okot, úgy, hogy a szervezet, a magasabb rendű belső intelligencia dönti el, hogy melyik az a rezgés, amire a legnagyobb szüksége van.

A Moksa Elixírrel átadták a gyógyító lehetőséget a beteg szervezetének.

 

Tulajdonképpen, a betegség tüneteit produkáló embernek, a szabályozási rendszerének az éhsége fogja kiválasztani azt az információt, azt az alkotórészt az elixírből, amire szüksége van.

 

A fel nem dolgozott lelki blokkok hagymahéj szerűen rakódnak egymásra.

A Moksa Elixír ezeket oldja fel, legelőszőr azt, ami a legnagyobb, legfontosabb probléma, blokk az ember életében.

A Moksa Elixírnek a nagy előnye, hogy még ezt a sorrendet is a szervezet határozza meg.

 

A Moksa Elixírt évekig tesztelték a 13.000 fős pacientúrájukon, és rengeteg pozitív eredményt értek el vele. Gyermekek és várandós anyák is fogyaszthatják! Várandós anyáknak és gyermekeknek 5 éves korig 5 csepp a napi ajánlott adag, 5 éves kortól 10 csepp, reggel 1dl vízben feloldva fogyasztandó. Igény esetén van mód egyedi konzultációra, diagnózis alapján a feltalálókkal.

Az Új Germán Medicina, választ ad a megbetegedések lefutására,  a betegségek

lelki- agyi-szervi összefüggéseire vonatkozóan, a konfliktushelyzetek felismerésére.

 

Minden krónikus betegség hátterében, valamilyen olyan lelki folyamat áll, amivel nem tud mit kezdeni a beteg. Ami annyira készületlenül, hírtelen éri, annyira meglepi, annyira kilátástalannak látja a helyzetet, annyira nem tudja megosztani senkivel, hogy nem tud vele mást csinálni, mint elfojtani, úgy csinál mintha meg sem történt volna, át akar rajta lépni, de nincs hozzá programja, így elindul egy folyamat, és felszínre bukkan egy betegség.

 

A szabályozás mélyétől, harmóniájától és egyensúlyától függ az, hogy normálisan, egészségesen működik-e a szervezet, úgy ahogy megszületett.

 

Ezen konfliktushelyzetek, lelki folyamatok feloldását segíti elő a MOKSA ELIXÍR!! 

A GNM (Új Germán Medicina) a „megértés”, a Moksa Elixír a „megoldás”!

 

A Hering szabály azt mondja ki, hogy minden információs terápia fentről lefelé, belülről kifelé, és időben visszafelé hat.

Ez az időben visszafelé hatás, egy krónikus betegségnél azt jelenti, hogy ahány év alatt alakult ki a betegség a gyökerétől számítva, annyi hónap kell, hogy megoldódjon a probléma.

Az elixírnél azt tapasztalták, valószínűleg a komplexsége miatt, hogy gyorsabban hat.

 

Fizikai szinten is megjelenik az elixír hatása, a fájdalmak enyhülése, a betegségek elmúlása mellett, minden esetben, kivétel nélkül megváltozott a személyiségük, jó irányban. Nyitott, kiegyensúlyozott, jó kedvű, kreatív egyének válnak az emberekből.

István és Ilona szerint erre van most a legnagyobb szükség.

Ezért szeretnék a Föld lakosságának legalább az 1 %-hoz eljuttatni a Moksa Elixírt, mert ha elérik ezt az 1 %-ot, akkor ez átragad a többi emberre is!

 

Így meg lehet teremteni egy olyan élethelyzetet, ahol az emberek egészségesek, türelmesek, elnézőek egymással, és anyagilag is bőségben élnek!

 

Ezt tudja a Moksa Elixír!

  

Hitedre csak addig van szükség, amíg letekered a kupakot és végre nekiállsz, hogy rendbe tedd a lelked...

 

Minden út az első lépéssel kezdődik.

  

TV2 Napló- Cseppekbe zárt információ:

Domján László interjúja a feltalálókkal:

  

 

Szabadulj meg múltad keserűségeitől!

  

 

Moksa Elixír adagolása.

 

 

 

Még nagyobb akció!

  

 Még nagyobb akció!

 

Értékesítési rendszer.-Nem csupán egy termékről van szó...- menüpontnál

Regisztráció. Segítség: 20/44-79-800 (Papp Andrea)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Hírcsatornáink:
  2013-10-03 14:25:39

  Egyre jobban agykontroll klub facebook csoportja    Egyre jobban agykontroll klub You Tube csatornája     E-mail küldés

 • Újítás :-)
  2013-04-27 19:12:52

  Sziasztok!

  Ezt a "forgalom figyelőt" azért telepítettem, hogy lássam mire van igényetek, mit kerestek leginkább. Kéréseket lehet ám közzétenni a chat-en is Kacsintás!

 • Új számláló 2014.10.25-től.
  2013-03-16 16:58:21
 • Ez a számláló valószínűleg a nagy látogatottság miatt kiakadt :D
  2013-03-16 16:09:56
 • Kövess minket a You Tube-on.
  2013-02-02 18:40:26

  Vendégeink előadásairól legtöbbször videófelvétel is készül.
  Így ha nem tudtál résztvenni az eseményen, később is hozzá juthatsz az információkhoz.

 • Új feltöltés!
  2013-01-18 14:31:40
 • Január 14-én
  2013-01-11 22:10:06

  A SZIMBÓLUMOK elemzésével foglalkozunk a kecskeméti Egyre jobban agykontroll klubban.
  Őseink szimbólumokat és képírást használtak a kommunikáció eszközéül.
  Ma már ezek kivesztek életünkből.
  Vagy mégsem?
  A szimbólumok jelen vannak, és hatnak ránk!
  Hogy miképpen, Nagy Erika- parapszichológus elárulja nekünk.

  Játékos kedvű résztvevőink közül kisorsolunk egyet, aki komplett elemzéssel térhet haza.

  Gyertek el!

 • Január 7-én
  2013-01-02 20:02:41
  Fabó Györgyné Margó- kineziológus lesz a vendégünk a kecskeméti agykontroll klubban.
  Margó megtanít nekünk néhány stresszoldási technikát, valamint elmeséli, hogyan segítheti életünket a kineziológia.
  Ott a helyetek, ha érdekel Benneteket a módszer.
  Ha van kérdésetek a témával kapcsolatban, most egy sokat tapasztalt szakembertől kérhettek tanácsot.

  Várlak Benneteket hétfőn az Erdei Ferenc Művelődési Központban 18.00-20.00-ig.

 • Új videó feltöltés
  2013-01-02 09:01:38

  Csabai Zoltán előadása az egészséges táplálkozásról megtekinthető a You Tube-on: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész.

 • December 17-én
  2012-12-13 19:00:55

   Idei utolsó összejövetelünkkor Karácsony előtti "batyus party-t" tartunk, melyen kötetlenül élveszhetjük egymás társaságát. Végre beszélgethetünk, eszegethetünk, jól érezhetjük magunkat!
  Belépő 1-1 tányér finomság Nevetés
  (szendvics, sütemény, rágcsálni való, üditő)

 • December 10-én
  2012-12-07 12:03:00

  Két vendégünk is lesz a kecskeméti agykontroll klubban.
  Az összejövetelen először Vágó Béla- Gyógymasszőr tart nekünk rövid előadást testünk-lelkünk- egész-ségünk kapcsolatáról.
  Majd Fehér Anna- Gyógyító folytatja a sort rendkívűl érdekfeszítő, komplex előadásával.
  Az eseményt közös meditációval zárjuk Anna segítségével.

 • December 3.-ra
  2012-11-30 17:15:28

  Nem hívtam vendégelőadót, nem készülök semmilyen témával.
  Olyan sokan írtátok a "Téma javaslatok" papírra, hogy jó lenne egy kicsit lazítani, mert túl feszített a tempó, így kívánságotok szerint fog alakulni a hétfői összejövetel.
  Ismerkedhetünk, feltehetitek kérdéseiteket, tanácsot kérhettek egymástól, tapasztalatokat oszthattok meg, megoldást találhatunk problémákra...
   
  Gyertek el!

 • November 26-án
  2012-11-23 10:28:12

  Nagyon érdemes eljönni a kecskeméti agykontroll klubba!
  Témánk a HATÉKONY TANULÁS lesz, melynek praktikáit tapasztalt vendégünk:
  Weitz Teréz fogja ismertetni.
  Ajánlom, hogy hozzatok magatokkal jegyzetfüzetet, tollat, iskolás gyereket ;-).....
  Számos információt gyűjthettek be a hatékony és gyorsabb tanulás érdekében!
  Teréz weboldalán is rengeteg infót találtok:
  http://www.karrierkod.hu/

  Vendégül látjuk még Makra Zsuzsanna gyermek agykontroll oktatót is.
  Közös meditációnkat Zsuzsi vezeti majd.

  Gyertek el!

 • November 19-én
  2012-11-15 16:40:11

  A következő kérdésekre keressük a választ:

  -Biztos, hogy a saját problémánkat cipeljük?
  -Vajon mindig alanyi jogon szenvedünk?
  -Ha mégsem így van, akkor ki helyett, kinek a nevében gyakoroljuk az önsorsrontást?

  A Hellinger-módszer segíthet, hogy más szemszögből nézzünk problémáinkra.
  A családfelállítás módszere  legelterjedtebb formája a csoportos családállítás.
  Halmágyi Piroska mesél nekünk tapasztalatairól, és a módszerben rejlő lehetőségekről a következő agykontroll klub összejövetelen.

  Gyertek el!

 • November 5-én
  2012-11-02 20:43:38

  A nagysikerű PÉNZKONTROLL DIÓHÉJBAN előadást folytatjuk Fekecs Tibor vezetésével.
  Várjuk azokat, akik szeretnének nem mindennapi megoldási lehetőségeket kapni anyagi helyzetük fellendítésére.

  Gyertek el!

 • Segítség az október 15.-i előadáshoz:
  2012-10-15 09:03:30

  Tibor segítsége anyagi helyzetetek fellendítésére:

  - Aranyat érő pénzügyi szokások

  - Pénzaura meditáció leírása

  - Pénzkontroll dióhéjban munkafüzet

  Valamint megtaláltam az interneten John Newman- Pénzkontroll tanfolyamának anyagát.

 • Október 15-én
  2012-10-11 22:14:29

  PÉNZKONTROLL DIÓHÉJBAN- "gyorstalpaló tanfolyamon" vehettek részt Fekecs Tibor előadásában.

  Az eseményen nagyon érdemes részt venni.

  Gyertek el!

 • Új tartalommal bővült!
  2012-10-07 20:50:54

  Érdemes ellátogatni az ingyen letölthető hanganyagok lapra, mert számos előadással, és hangoskönyvvel bővült linkgyüjteményünk.

 • Október 8.-án
  2012-10-07 08:11:57

  A célok programozásával foglalkozunk.
  Segítünk egymásnak is oly módon, hogy 2 kisorsolt célt közösen erősítünk meditációnk alatt.

  Vendégünk lesz Makra Zsuzsanna, gyermek agykontroll oktató is.

 • Október 1-én
  2012-10-01 06:23:01

  Témánk a KARMA lesz az agykontoll klubban, melyről vendégünkkel Nagy Erika, parapszichológussal beszélgethetünk.

 • Új képzés!
  2012-09-20 18:57:49

  Pszichotronika tanfolyam indul Kecskeméten dr.Gajdos István József -szellem lélek gyógyító, Merkaba gyógyító mester vezetésével.

  Részleteket itt és Hajdú Katánál tudhatok meg a 20/852-0458-os telefonszámon.

 • Szeptember 17.-től
  2012-09-13 21:11:28

  Az Erdei Ferenc Művelődési házban találkozhatunk. Ezentúl minden hétfőn 18.00-20.00-ig.

 • Szeptember 5-én
  2012-09-02 08:56:08

  Szorgos kezetekre lenne szükségem.

  Különösebb témát nem, csak egy meditációt terveztem.

  A maradék időben kis meglepetéseket készítenénk a szepemberi Agykontroll tanfolyam résztvevőinek.

  Ha van kedved csatlakozz hozzánk, kézügyesség nem szükséges.

  Várlak Benneteket szerdán a Szalag Üzletházban 18.00-20.00-ig.

   

  Gyertek el!

 • Augusztus 29-én
  2012-08-28 14:04:02

   Analizálással és távgyógyítással foglalkozunk az agykontroll klubban.
  Az alaptanfolyam 3. és 4. napján tanult módon az általatok felírt, majd kisorsolt 2 személy gyógyításához járulunk hozzá meditációnk alatt.

  Gyertek el!

   

 • Kerti Party augusztus 24-én 18.00-tól
  2012-08-19 23:15:11

  Ne feledjétek augusztus 24-re szervezzük a kerti partynkat a Műkertvárosi Iskola udvarában, még nem késő, hogy csatlakozzatok. Hozzátok el ismerőseiteket, családtagjaitokat, hogy megismerhessük egymást.
  Jelezzetek, hogy ki hány fővel jön, hogy elegendő ételt vásárolhassunk.
  Bográcsban főzünk majd paprikás krumplit virslivel, lesz friss kenyér és csemege uborka.

  Süti vagy rágcsát, innivalót hozzatok, amit szívesen fogyasztanátok, illetve betehetjük a közösbe is.


  Mindenkit szeretettel látunk augusztus 24-én pénteken 18.00-tól.

   

 • Augusztus 22-én
  2012-08-19 17:48:23

  Ács Julianna előadását hallgathatjuk meg az AURA-SOMA alkalmazásáról.

   

 • Augusztus 15-én
  2012-08-09 14:22:17

  Ismét Tóth Ildikó látogat majd el hozzánk.
  Megkértem, hogy segítsen nekünk abban, hogy a hétköznapjainkba bele tudjuk csempészni az erőszakmentes kommunikáció  legfőbb alapelveit.

   

 • Augusztus 1.-re
  2012-07-30 21:13:03

  Dr. Domján Mihály pszichológus, családterapeutát hívtam vendégül az agykontroll klubba.

  Gyertek el!

   

 • Július 25-én
  2012-07-24 20:35:33

  A TÜRELEM témáját beszéljük át. Rád is számítunk! Gyere el!

 • Július 18-án
  2012-07-17 18:18:58

  Laza, beszélgetős, meditálós összejövetelt tartunk a Szalag Üzletházban 18.00-20.00-ig. Gyertek el!

 • Július 11-én
  2012-07-06 23:03:15

  Sok mindenkit érdekelhet következő klub témánk, az ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ, Tóth Ildikó tolmácsolásában. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kell alkalmazni a hétköznapokban, gyere el szerdán a Szalag Üzetházba, szeretettel várunk 18.00-20.00-ig.

 • Július 4.
  2012-07-03 13:56:45

  A következő klub eseményen az ÉLETCÉLlal foglalkozunk. Meghívott vendégünk Hajdú Katalin numerológus lesz. Gyertek el!

 • Hogyan meditáljunk egy pillanat alatt?
  2012-06-26 14:49:15

  Érdemes megnézned ezt a kis videót, ha felcsigázott a kérdés.

 • Június 27-én
  2012-06-25 19:25:44

  Az önbizalom és annak hiányát beszéljük ki a klubban. Tarts velünk!

 • Június 13-án
  2012-06-11 08:43:06

  Megtanuljuk hogyan lehetünk sikeresek, hogyan tűzhetünk ki megfelelő célokat, és hogyan valósítsuk meg őket anélkül, hogy feledésbe merülnének. Fantasztikus segítséget kaptok, melynek használatával garantált a siker!

 • Június 6-án
  2012-06-04 14:43:51

  Közkívánatra ötletbörzét tartunk, végigvesszük ki, hogyan és melyik technikát használja fel a mindennapi eseményekhez.

 • Meditációk, hangoskönyvek...
  2012-05-27 18:42:06

  Folyamatosan bővül a letölthető hanganyagok oldala is. Érdemes körülnézni.

 • Május 30.-i téma:
  2012-05-26 20:24:21

  A SZERETET KAPCSOLATAINKBAN.

  Átbeszéljük minként használhatjuk fel agykontrollos tudásunkat családi-, pár-, társas-, üzleti ... kapcsolataink alakítására.

 • Május 23.
  2012-05-20 17:41:36

  Téma: Gyógyítás/gyógyulás

  Átismételjük a tanult gyógyítási módokat, a víz-, és tárgy programozást.

 • Letölthető magazinok
  2012-05-20 17:30:24

  Bővült a tartalom a májusi Elixírrel, és a Természet gyógyász magazinnal.

 • Május 16.
  2012-05-12 14:55:08

  A szerdai találkozónk alkalmával a GAZDAGSÁG nyomába szegődünk. Átismételünk néhány agykontrollos technikát: Hirdetés, Ingatlan eladás, Adósság behajtás, Állásszerzés, Szolgáltatás vagy üzlet hirdetése.

 • Klubélet
  2012-05-06 09:39:45

  Következő összejövetelünk időpontja május 9. szerda 18.00-20.00-ig. Téma: trauma és stresszoldás. Gyertek el!

 • Újabb sikertörénet.
  2012-04-27 12:43:33

  Egy új videóinterjút találsz Pelyhe Györggyel a sikertörténetek oldalon.

 • Apróhirdetések
  2012-04-19 15:47:58

  Elindult az ingyenes APRÓHIRDETÉS oldalunk. Használjátok bizalommal!

 • Ingyen letölthető!
  2012-04-17 15:41:17

  A hanganyagok oldalon ingyen letölthető a nagysikerű ÉBRESZTŐ meditáció. Használjátok ti is!

 • Új sikertörténet feltöltés!
  2012-04-13 19:59:29

  A sikertörténetek oldalon Dr. Danka Klára történetét tekintheted meg.

 • Magazinok
  2012-04-12 18:10:25

  A mai naptól oldalunkon megtalálható néhány kedvelt magazin idén megjelent számainak linkjei.

 • Linkek
  2012-04-04 12:01:47

  Oldalainkon folyamatosan bővülő linkgyüjteményt találsz. Érdemes időnként visszalátogatni, és körülnézni. Ha valami érdekel és nem találtad, kérlek jelezd felém.  Köszönöm.

Asztali nézet