MENÜ

 

MERKABA SZABADEGYETEM

 

Tanfolyam Dr. Gajdos István és Hajdú Katalin vezetésével

 

 

Tanfolyam helyszíne:

Kecskemét (Petőfiváros)

 

 

 

A tanfolyam 14 beavatásból áll.

Havonta 1 teljes hétvége (szombat-vasárnap) 9.00-18.00 pszichotronika, Merkaba gyógyítás → Dr. Gajdos István Merkaba gyógyító mester vezetésével.

/ez 2 beavatást foglal magába/

 

és

 

 

Havonta 1 szombati nap önismeret (személyiség – és sorselemzés)

Hajdú Katalin spirituális és önismereti tanácsadó vezetésével.

 

 

A tanfolyam díja: havonta 20 000 Ft. / 3 nap / fő

 

 

 

Kedves Érdeklődő!

 

 

Szeretettel köszöntelek a Merkaba Szellemi Szabadegyetem oldalán. Köszönöm megtisztelő figyelmedet, amellyel megajándékozol bennünket.

Talán Te is egy útkereső, vagy aki ráébredt és ráérzett arra, hogy az út, amin jár, igazából helyben járás, és csak a díszletek mozognak körülötted, a ˝ rendező ˝ kénye, kedve szerint.

Valószínűleg már Te is rájöttél arra, hogy az életed egy szemfényvesztés, amely csak 50-80 %-os akciókkal tartható fenn. Valóban csak ennyit érne az életünk?

A Merkaba élet- és gondolkodásmód szerint, életünk felbecsülhetetlen értékű ajándék, lehetőség arra, hogy megismerd erőidet, valódi képességeidet, és rátalálj Önmagadra, átalakítsd személyiségedet, a magad javára.

A Merkabás – módszer segítségével megszabadulhatsz az eddigi életed során beléd sulykolt negatív programoktól és negatív érzelmi mintáktól, az aggodalomtól, a félelemtől, a problémaközpontú gondolkodásmódtól.

A Merkaba életfelfogáshoz kapcsolódó egyszerű gyakorlatok és technikák segítenek lebontani, lépésről lépésre, a gondolataidat –életedet – korlátozó hiedelmeket és sztereotípiákat (merev, gépies, sablonos gondolkodásmód).

A Merkaba az átalakulás módszere. Azokhoz szól, akik felkészültek a változásra, az új, pozitív, teremtő energiák befogadására és tudatos alkalmazására. Azokhoz szól, akik úgy döntöttek, hogy eljött az ideje annak, hogy felelősséget vállaljanak, gondolataik, szavaik és cselekedeteik minden következményéért (tudatos teremtő). Csak olyan dolgokat teremthetünk meg, amelyek az emberiség javára szolgálnak.

Bármerre nézünk a világunkban, azt látjuk, hogy sok ember küzd különböző betegségekkel. Hozzájuk is szólunk. A Merkabás módszer szerint a betegség pusztán rossz gondolat, a negatív energiájú (félelem és/vagy aggodalom által meghatározott) érzelmi és gondolati minták és programok megjelenése a fizikai testen.

Akiben van elég erő (életerő) és önmagába vetett hit, ahhoz, hogy képes legyen a betegséget megjelenítő negatív rezgéseket és energiákat, pozitív töltésű (szeretet, hit, igazságosság, együttérzés) gondolati és érzelmi mintákkal felülírja – átalakítsa – az újra egészséges lehet.

A Merkaba – átalakulás módszer, egy olyan tudatossági folyamatot visz végig, amely során a résztvevők megtisztíthatják magukat, átalakíthatják hitrendszerüket és ezzel saját életüket is. A módszer célja,hogy olyan korlátok nélküli gondolkodásmódot adjon mindenkinek a kezébe,amelynek segítségével eljuthat a tudatosságának egy magasabb fokára -  a három dimenziós világból,egy magasabb dimenzióba – végül akár a  kozmikus D N S kialakulásához is.

 

De mi is az a MER-KA-BA?

 

A Mer-Ka-Ba ,  a Földön ma fellelhető legősibb iratokban is szerepel ,mint az Istenek járműve. Spirituális utazásaink alkalmával mi is ezt használjuk.

A Merkaba , egy ÉLŐ energiamező, amely a Teljességet mutatja meg nekünk,mindenkinek olyan mértékben, ami megfelel tisztaságának fejlettségének, szellemi erejének és hitének.

A Merkabás módszer alkalmazásával mindenki megteremtheti a maga kiegyensúlyozott, békés, boldog és harmonikus életét. Ezért mondhatjuk azt, hogy a Merkabás módszer a felemelkedés ’’ járműve’’.

Összefoglalva: a Merkaba-átalakulás (metamorfózis) módszere, az Univerzum Tudás-óceánjának energiáiban gyökerező ősi hagyomány és a mai modern tudomány, a kvantumfizika megfigyeléseit és kutatási eredményeit is felhasználó, dinamikusan fejlődő, a pozitív teremtő energiákat integráló, önfejlesztő módszer, az emberiség boldogulására.

Ezzel a ’’ járművel ” hívlak és várlak Benneteket, egy csodálatos utazásra. Biztonsági öveket bekapcsolni, záródnak az ajtók!

 

 

Szeretettel:

dr. Gajdos István József

Merkaba-gyógyító, szellemsebész mester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T E M A T I K A

  Pszichotronika-és Merkaba-átalakulás tanfolyam

 

Az átalakulás útja: új teremtő energiák befogadása, tisztulás, önfejlesztés, belső egyensúly, harmónia, tudatos teremtés, felemelkedés…….                                                            

 

 

 

 

 

 

Mindennapi spiritualitás----Napi gyakorlatok:

 

Negatív érzelmi és gondolati minták

* feltárása

* tisztítása

* átalakítása

Pozitív érzelmi és gondolati mintákká

 Pozitív programok és megerősítések

 

 Élettereink tisztítása és védelme:

* lakás

 * munkahely

* útvonalak

Az egészségre ártalmas földsugárzások (pl.Hartmann) és vízerek

kimérése

levédése

 Ételeink és italaink tisztítása

áldás

optimalizálás, programozás

Egészség és harmónia

Önmagadhoz való visszatalálás

szellem

lélek szkennelése

fizikai test

Harmóniájának (sz,l,t) helyreállítása,újra hangolása és megőrzése

Belső energiáid aktiválása

A csakra-rendszer működése

* tisztítása

 * feltöltése

* beállítás

* cseréje

Belső utazások: Fehérruhás meditáció

Csakra-érzékelési meditáció

Egészség – Védelem

         Az aura tisztítása, javítása, visszaállítása, feltöltése

          Szellemi megszállók pl. halott szellem elvitele

          Átok fogalma, fajtái és levétele

          Rontás fogalma és levétele

          Negatív energia fajtái és megszüntetése

          A rendszereinkben lévő Energetikai blokkolások oldása és megszüntetése

          Belső utazások: Földanya meditáció

Merkaba-Pszichotronika

          Fényből (fotonokból) és gondolatból (információból) vagyunk

          A betegség (rossz gondolat) információ mintáinak átprogramozása, átalakítása

          Szellemsebészeti műtétek (pl beteg szervek cseréje)

          Belső utazások: Táltos-lovas meditáció

                                   Nap, fény, teremtés-meditáció

Merkaba-Metamorfózis

          Teremtő energiáid aktiválása

          Merkaba energiamátrix

          Időutazás – dimenzióhajlítás

 • múlt
 • jelen
 • Jövő harmonizálása, átalakítása

             Merkaba – Metamorfózis –Gyógyulás

            Belső utazások, beavatások 

Részletesebben a tanfolyamon.                                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                   

 

 

 

„Keresd és rálelsz – amit nem keresnek, felfedezetlen marad.”

Szophoklész

 

 

Mi mindannyian azért vagyunk itt a földön, hogy tapasztalatokat szerezzünk, tehát lelkünk meghatározott munkát jelölt ki számunkra, és ha nem végezzük el a feladatot, akkor összeütközik a lélek és a személyiség.

Az önismeret és az önmegismerés vágya mára egyre több ember számára természetes és egyre erősödő belső késztetés. Számos módszer áll rendelkezésünkre, amelyek közül az egyik legősibb a Numerológia. A halhatatlan atlantiszi tudás része a Numerológia. Az atlantiszi mágusok három szinten; a test, lélek és a szellem szintjén, valamint az idő tükrében vizsgálták a számok rezgéseit. Pythagorasz a négyzetet, mint szimbólumot használva egy mai napig csodálatosan működő bűvös rendszert alkotott, melyet Pythagorasz módszerként ismer a világ.

A jelen korban is tökéletesen használható négyzetet a születési dátum alapján állítjuk fel. A születésnap számai egy úgynevezett képletet alkotnak. Meghatározott rendszer szerint helyezkednek el a négyzetben. A négyzetből számos összefüggésre, titokra derülhet fény. A szimbólumrendszer segítségével megnyílnak szemünk előtt eddig elzárt szellemi tartományok. Az ember szabad választással rendelkezik, ugyanakkor az Isteni Terv szerint minden ember sorsa „meg van írva”. Ha elmerülünk ebben a titokzatos kódrendszerben, megtalálhatjuk az összefüggéseket és közelebb kerülhetünk lelkünk megértéséhez.

A rendszer célja az, hogy aki megtanulja a módszert, képes legyen önmagát egyensúlyba hozni, mely által képessé válik környezetét is jobbá tenni.

 

 

 

A Numerológiát az ÉDEN Felnőttképzési és Természetgyógyászati Központban tanultam Budapesten Eschwigné Varga Zsuzsannától, aki higgyétek el nekem a ma élő legnagyobb tudással rendelkező Numerológus az országban.

Szakdolgozatomat a szeretetről, a férfi és nő szintéziséről írtam, melyben egy általam ismert házaspár egyéni és házassági elemzését készítettem el, segítségképpen, hogy harmonikus házasságban élhessenek egy életen át.

 

A Numerológia szerintem a legkiválóbb önismereti módszer. A születési képletben rejlik minden információ, amit erre az inkarnációra felvállaltunk. Megérthetjük elsősorban önmagunk valódi lényegét; pozitívumainkat és hiányosságainkat, választ kaphatunk miértjeinkre és megérthetjük, hogy az Univerzum milyen úton terelget bennünket, hogy beteljesíthessük sorsunkat. Miután önmagunkat megismertük, csak utána van jogunk ahhoz, hogy másokat is kielemezzünk.

 

A tananyagról:

☺ A numerológiai Mátrix összeállítása

☺ Alapszámsor ismertetése 1-9

☺Többszörös számok a hálóban

☺ Hiányzó számok a Mátrixban

☺Érintőlegesen gyermek-numerológia és betegség numerológia

☺ Karmikus háromszögek felállítása és a személyes évek

 

 

A numerológia további mélységei:

☺Gyermek-numerológia

☺Betegség-numerológia

☺Indiai jantra módszer

☺Nők a számok tükrében

☺Az állatövi jegyek és a karakterek

☺Az elemek szerinti felosztás és a karakterek

 

Remélem felkeltettem érdeklődéseteket!

 

Szeretettel várlak benneteket:

 

Hajdú Katalin

Numerológus

 

 

Jelentkezni: 20 / 85- 204- 58 telefonon (18.00 után)

E-mailben: kati.hajdu@freemai.hu lehet

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Hírcsatornáink:
  2013-10-03 14:25:39

  Egyre jobban agykontroll klub facebook csoportja    Egyre jobban agykontroll klub You Tube csatornája     E-mail küldés

 • Újítás :-)
  2013-04-27 19:12:52

  Sziasztok!

  Ezt a "forgalom figyelőt" azért telepítettem, hogy lássam mire van igényetek, mit kerestek leginkább. Kéréseket lehet ám közzétenni a chat-en is Kacsintás!

 • Új számláló 2014.10.25-től.
  2013-03-16 16:58:21
 • Ez a számláló valószínűleg a nagy látogatottság miatt kiakadt :D
  2013-03-16 16:09:56
 • Kövess minket a You Tube-on.
  2013-02-02 18:40:26

  Vendégeink előadásairól legtöbbször videófelvétel is készül.
  Így ha nem tudtál résztvenni az eseményen, később is hozzá juthatsz az információkhoz.

 • Új feltöltés!
  2013-01-18 14:31:40
 • Január 14-én
  2013-01-11 22:10:06

  A SZIMBÓLUMOK elemzésével foglalkozunk a kecskeméti Egyre jobban agykontroll klubban.
  Őseink szimbólumokat és képírást használtak a kommunikáció eszközéül.
  Ma már ezek kivesztek életünkből.
  Vagy mégsem?
  A szimbólumok jelen vannak, és hatnak ránk!
  Hogy miképpen, Nagy Erika- parapszichológus elárulja nekünk.

  Játékos kedvű résztvevőink közül kisorsolunk egyet, aki komplett elemzéssel térhet haza.

  Gyertek el!

 • Január 7-én
  2013-01-02 20:02:41
  Fabó Györgyné Margó- kineziológus lesz a vendégünk a kecskeméti agykontroll klubban.
  Margó megtanít nekünk néhány stresszoldási technikát, valamint elmeséli, hogyan segítheti életünket a kineziológia.
  Ott a helyetek, ha érdekel Benneteket a módszer.
  Ha van kérdésetek a témával kapcsolatban, most egy sokat tapasztalt szakembertől kérhettek tanácsot.

  Várlak Benneteket hétfőn az Erdei Ferenc Művelődési Központban 18.00-20.00-ig.

 • Új videó feltöltés
  2013-01-02 09:01:38

  Csabai Zoltán előadása az egészséges táplálkozásról megtekinthető a You Tube-on: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész.

 • December 17-én
  2012-12-13 19:00:55

   Idei utolsó összejövetelünkkor Karácsony előtti "batyus party-t" tartunk, melyen kötetlenül élveszhetjük egymás társaságát. Végre beszélgethetünk, eszegethetünk, jól érezhetjük magunkat!
  Belépő 1-1 tányér finomság Nevetés
  (szendvics, sütemény, rágcsálni való, üditő)

 • December 10-én
  2012-12-07 12:03:00

  Két vendégünk is lesz a kecskeméti agykontroll klubban.
  Az összejövetelen először Vágó Béla- Gyógymasszőr tart nekünk rövid előadást testünk-lelkünk- egész-ségünk kapcsolatáról.
  Majd Fehér Anna- Gyógyító folytatja a sort rendkívűl érdekfeszítő, komplex előadásával.
  Az eseményt közös meditációval zárjuk Anna segítségével.

 • December 3.-ra
  2012-11-30 17:15:28

  Nem hívtam vendégelőadót, nem készülök semmilyen témával.
  Olyan sokan írtátok a "Téma javaslatok" papírra, hogy jó lenne egy kicsit lazítani, mert túl feszített a tempó, így kívánságotok szerint fog alakulni a hétfői összejövetel.
  Ismerkedhetünk, feltehetitek kérdéseiteket, tanácsot kérhettek egymástól, tapasztalatokat oszthattok meg, megoldást találhatunk problémákra...
   
  Gyertek el!

 • November 26-án
  2012-11-23 10:28:12

  Nagyon érdemes eljönni a kecskeméti agykontroll klubba!
  Témánk a HATÉKONY TANULÁS lesz, melynek praktikáit tapasztalt vendégünk:
  Weitz Teréz fogja ismertetni.
  Ajánlom, hogy hozzatok magatokkal jegyzetfüzetet, tollat, iskolás gyereket ;-).....
  Számos információt gyűjthettek be a hatékony és gyorsabb tanulás érdekében!
  Teréz weboldalán is rengeteg infót találtok:
  http://www.karrierkod.hu/

  Vendégül látjuk még Makra Zsuzsanna gyermek agykontroll oktatót is.
  Közös meditációnkat Zsuzsi vezeti majd.

  Gyertek el!

 • November 19-én
  2012-11-15 16:40:11

  A következő kérdésekre keressük a választ:

  -Biztos, hogy a saját problémánkat cipeljük?
  -Vajon mindig alanyi jogon szenvedünk?
  -Ha mégsem így van, akkor ki helyett, kinek a nevében gyakoroljuk az önsorsrontást?

  A Hellinger-módszer segíthet, hogy más szemszögből nézzünk problémáinkra.
  A családfelállítás módszere  legelterjedtebb formája a csoportos családállítás.
  Halmágyi Piroska mesél nekünk tapasztalatairól, és a módszerben rejlő lehetőségekről a következő agykontroll klub összejövetelen.

  Gyertek el!

 • November 5-én
  2012-11-02 20:43:38

  A nagysikerű PÉNZKONTROLL DIÓHÉJBAN előadást folytatjuk Fekecs Tibor vezetésével.
  Várjuk azokat, akik szeretnének nem mindennapi megoldási lehetőségeket kapni anyagi helyzetük fellendítésére.

  Gyertek el!

 • Segítség az október 15.-i előadáshoz:
  2012-10-15 09:03:30

  Tibor segítsége anyagi helyzetetek fellendítésére:

  - Aranyat érő pénzügyi szokások

  - Pénzaura meditáció leírása

  - Pénzkontroll dióhéjban munkafüzet

  Valamint megtaláltam az interneten John Newman- Pénzkontroll tanfolyamának anyagát.

 • Október 15-én
  2012-10-11 22:14:29

  PÉNZKONTROLL DIÓHÉJBAN- "gyorstalpaló tanfolyamon" vehettek részt Fekecs Tibor előadásában.

  Az eseményen nagyon érdemes részt venni.

  Gyertek el!

 • Új tartalommal bővült!
  2012-10-07 20:50:54

  Érdemes ellátogatni az ingyen letölthető hanganyagok lapra, mert számos előadással, és hangoskönyvvel bővült linkgyüjteményünk.

 • Október 8.-án
  2012-10-07 08:11:57

  A célok programozásával foglalkozunk.
  Segítünk egymásnak is oly módon, hogy 2 kisorsolt célt közösen erősítünk meditációnk alatt.

  Vendégünk lesz Makra Zsuzsanna, gyermek agykontroll oktató is.

 • Október 1-én
  2012-10-01 06:23:01

  Témánk a KARMA lesz az agykontoll klubban, melyről vendégünkkel Nagy Erika, parapszichológussal beszélgethetünk.

 • Új képzés!
  2012-09-20 18:57:49

  Pszichotronika tanfolyam indul Kecskeméten dr.Gajdos István József -szellem lélek gyógyító, Merkaba gyógyító mester vezetésével.

  Részleteket itt és Hajdú Katánál tudhatok meg a 20/852-0458-os telefonszámon.

 • Szeptember 17.-től
  2012-09-13 21:11:28

  Az Erdei Ferenc Művelődési házban találkozhatunk. Ezentúl minden hétfőn 18.00-20.00-ig.

 • Szeptember 5-én
  2012-09-02 08:56:08

  Szorgos kezetekre lenne szükségem.

  Különösebb témát nem, csak egy meditációt terveztem.

  A maradék időben kis meglepetéseket készítenénk a szepemberi Agykontroll tanfolyam résztvevőinek.

  Ha van kedved csatlakozz hozzánk, kézügyesség nem szükséges.

  Várlak Benneteket szerdán a Szalag Üzletházban 18.00-20.00-ig.

   

  Gyertek el!

 • Augusztus 29-én
  2012-08-28 14:04:02

   Analizálással és távgyógyítással foglalkozunk az agykontroll klubban.
  Az alaptanfolyam 3. és 4. napján tanult módon az általatok felírt, majd kisorsolt 2 személy gyógyításához járulunk hozzá meditációnk alatt.

  Gyertek el!

   

 • Kerti Party augusztus 24-én 18.00-tól
  2012-08-19 23:15:11

  Ne feledjétek augusztus 24-re szervezzük a kerti partynkat a Műkertvárosi Iskola udvarában, még nem késő, hogy csatlakozzatok. Hozzátok el ismerőseiteket, családtagjaitokat, hogy megismerhessük egymást.
  Jelezzetek, hogy ki hány fővel jön, hogy elegendő ételt vásárolhassunk.
  Bográcsban főzünk majd paprikás krumplit virslivel, lesz friss kenyér és csemege uborka.

  Süti vagy rágcsát, innivalót hozzatok, amit szívesen fogyasztanátok, illetve betehetjük a közösbe is.


  Mindenkit szeretettel látunk augusztus 24-én pénteken 18.00-tól.

   

 • Augusztus 22-én
  2012-08-19 17:48:23

  Ács Julianna előadását hallgathatjuk meg az AURA-SOMA alkalmazásáról.

   

 • Augusztus 15-én
  2012-08-09 14:22:17

  Ismét Tóth Ildikó látogat majd el hozzánk.
  Megkértem, hogy segítsen nekünk abban, hogy a hétköznapjainkba bele tudjuk csempészni az erőszakmentes kommunikáció  legfőbb alapelveit.

   

 • Augusztus 1.-re
  2012-07-30 21:13:03

  Dr. Domján Mihály pszichológus, családterapeutát hívtam vendégül az agykontroll klubba.

  Gyertek el!

   

 • Július 25-én
  2012-07-24 20:35:33

  A TÜRELEM témáját beszéljük át. Rád is számítunk! Gyere el!

 • Július 18-án
  2012-07-17 18:18:58

  Laza, beszélgetős, meditálós összejövetelt tartunk a Szalag Üzletházban 18.00-20.00-ig. Gyertek el!

 • Július 11-én
  2012-07-06 23:03:15

  Sok mindenkit érdekelhet következő klub témánk, az ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ, Tóth Ildikó tolmácsolásában. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kell alkalmazni a hétköznapokban, gyere el szerdán a Szalag Üzetházba, szeretettel várunk 18.00-20.00-ig.

 • Július 4.
  2012-07-03 13:56:45

  A következő klub eseményen az ÉLETCÉLlal foglalkozunk. Meghívott vendégünk Hajdú Katalin numerológus lesz. Gyertek el!

 • Hogyan meditáljunk egy pillanat alatt?
  2012-06-26 14:49:15

  Érdemes megnézned ezt a kis videót, ha felcsigázott a kérdés.

 • Június 27-én
  2012-06-25 19:25:44

  Az önbizalom és annak hiányát beszéljük ki a klubban. Tarts velünk!

 • Június 13-án
  2012-06-11 08:43:06

  Megtanuljuk hogyan lehetünk sikeresek, hogyan tűzhetünk ki megfelelő célokat, és hogyan valósítsuk meg őket anélkül, hogy feledésbe merülnének. Fantasztikus segítséget kaptok, melynek használatával garantált a siker!

 • Június 6-án
  2012-06-04 14:43:51

  Közkívánatra ötletbörzét tartunk, végigvesszük ki, hogyan és melyik technikát használja fel a mindennapi eseményekhez.

 • Meditációk, hangoskönyvek...
  2012-05-27 18:42:06

  Folyamatosan bővül a letölthető hanganyagok oldala is. Érdemes körülnézni.

 • Május 30.-i téma:
  2012-05-26 20:24:21

  A SZERETET KAPCSOLATAINKBAN.

  Átbeszéljük minként használhatjuk fel agykontrollos tudásunkat családi-, pár-, társas-, üzleti ... kapcsolataink alakítására.

 • Május 23.
  2012-05-20 17:41:36

  Téma: Gyógyítás/gyógyulás

  Átismételjük a tanult gyógyítási módokat, a víz-, és tárgy programozást.

 • Letölthető magazinok
  2012-05-20 17:30:24

  Bővült a tartalom a májusi Elixírrel, és a Természet gyógyász magazinnal.

 • Május 16.
  2012-05-12 14:55:08

  A szerdai találkozónk alkalmával a GAZDAGSÁG nyomába szegődünk. Átismételünk néhány agykontrollos technikát: Hirdetés, Ingatlan eladás, Adósság behajtás, Állásszerzés, Szolgáltatás vagy üzlet hirdetése.

 • Klubélet
  2012-05-06 09:39:45

  Következő összejövetelünk időpontja május 9. szerda 18.00-20.00-ig. Téma: trauma és stresszoldás. Gyertek el!

 • Újabb sikertörénet.
  2012-04-27 12:43:33

  Egy új videóinterjút találsz Pelyhe Györggyel a sikertörténetek oldalon.

 • Apróhirdetések
  2012-04-19 15:47:58

  Elindult az ingyenes APRÓHIRDETÉS oldalunk. Használjátok bizalommal!

 • Ingyen letölthető!
  2012-04-17 15:41:17

  A hanganyagok oldalon ingyen letölthető a nagysikerű ÉBRESZTŐ meditáció. Használjátok ti is!

 • Új sikertörténet feltöltés!
  2012-04-13 19:59:29

  A sikertörténetek oldalon Dr. Danka Klára történetét tekintheted meg.

 • Magazinok
  2012-04-12 18:10:25

  A mai naptól oldalunkon megtalálható néhány kedvelt magazin idén megjelent számainak linkjei.

 • Linkek
  2012-04-04 12:01:47

  Oldalainkon folyamatosan bővülő linkgyüjteményt találsz. Érdemes időnként visszalátogatni, és körülnézni. Ha valami érdekel és nem találtad, kérlek jelezd felém.  Köszönöm.

Asztali nézet